Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj priestranný 2 izbový byt s loggiou v bytovej časti Brana komplexu Vienna Gate.

Ulica: Kopčianska
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
210 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

Na predaj 2- izbový byt v staršej novostavbe s loggiou, v projekte Vienna Gate, na Kopčianskej ulici, Bratislava – Petržalka.

Plocha bytu má 65,5 m2, nachádza sa na 6. nadzemnom podlaží z 15. poschodového bytového domu Brana s trojpodlažnou obchodnou galériou vo výbornej lokalite na začiatku Petržalky s dobrou občianskou vybavenosťou, dopravnou dostupnosťou. Obiekt bol kolaudovaný v roku 2008. 

Bytový dom disponuje 2 výťahmi, rôznymi obchodnými prevádzkami so službami, autoumyvárkou, či rezidenčnou garážou pre návštevy.

DISPOZÍCIA: veľká vstupná hala s walk in šatníkom, veľkorysá kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou, kuchyňa a jedálenský kút spojený s obývacou miestnosťou (kuchynská linka DAMON na mieru so vstavanými spotrebičmi), samostatná spálňa, lodžia. Byt má dýhované parkety, nadštandardný šatník pri vstupe do bytu, centrálne chladenie (klimatizáciu), kvalitné hliníkové veľkoformátové okná s izolačným protihlukovým 2-sklom, rýchly optický internet, kúrenie podlahovými konvektormi. V prípade záujmu je možné nehnuteľnosť odovzdať aj so zariadením (viď fotogaléria). Veľmi dobrá orientácia bytu na SV, keďže ide o presvetlený byt s vyššou teplotou ako bežné byty orientované na sever. K bytu prislúcha pivnica na 3NP (2.12 m2).

V prípade záujmu možné odkúpiť aj garážové státie v podzemnej garáži v cene 20.000€.

Byt sa nachádza v komplexe Vienna Gate priamo oproti železničnej stanici Petržalka, z ktorej je možné cestovať do Rakúska. Pri komplexe stoja autobusy mestskej hromadnej dopravy. Autobusom do centra mesta to trvá približne 7 minút. Do centra mesta je možné ísť aj peši za cca 40 minút prechádzkou po Petržalskom korze.

Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. Ide o bytový priestor uvedený na liste vlastníctva. V prípade záujmu o pomoc s financovaním si môžete dohodnúť prostredníctvom našej maklérky stretnutie s finančným poradcom, ktorý Vám može preveriť Vaše úverové možnosti.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
65.5 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Typ budovy:
zmiešané
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok kolaudácie:
2008
Poschodie:
5
Počet garáží:
1
Pivnica plocha:
2.12 m2
Orientácia:
severovýchod
Vykurovanie - centrálne:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti