Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 2 izbový byt na Rezedovej ul | Bratislava - Ružinov

Interné ID: 40031
Ulica: Rezedová
Mestská časť: Trávniky
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
188 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

.: Na predaj voľný a pripravený 2 izbový byt v obľúbenej mestskej časti Bratislavy v Ružinove na Rezedovej ulici. Byt má rozlohu 62,38 m2 + rozloha balkóna o výmere 2,25 m2, murovaná pivnica. Byt sa nachádza na 3. poschodí 8. p. bytového domu. 

Technický stav bytu:

.: Ide o byt s 2 samostatnými nepriechodnými izbami, kuchyňou, sanitou a balkónom. Byt je po staršej rekonštrukcii, sanita má keramickú dlažbu, rohovú vaňu a oddelenú samostatnú toaletu. Kuchyňa je čiastočne oddelená stenou od obývacej časti. Kuchynská linka zahrňuje plynový sporák, umývačku riadu, práčku, mikrovlnú rúru, rúru na pečenie. 

Bytový dom:

.: Ide o 8 poschodový zateplený bytový dom. Dom má nový vchod z hliníkoveho materiálu, zrekonštruovaný nový výťah. V okolí má dobré parkovacie možnosti pre obyvateľov pred hlavným vchodom domu. Z druhej strany domu máme zeleň (viď fotodokumentácia).

Lokalita:

.: Ide o veľmi atraktívnu polohu na bývanie s vysokou občianskou vybavenosťou. V blízkosti nájdeme MHD zastávky na električku, autobus, trolejbus, autobusovú stanicu, obchodné centrum RETRO, CENTRAL a NIVY, parkovací dom, trhovisko Miletičova, banky, reštaurácie, kostol, prevádzky služieb a maloobchodu, hypermarkety, atď.

Financovanie nehnuteľnosti:

.: Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. Pre konkrétnu ponuku sa môžete obrátiť na našu maklérku, ktorá Vám dohodne stretnutie s finančným poradcom, s ktorým spolupracujeme už 10 rokov. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
62.38 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
2
Typ budovy:
panelová stavba
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
8
Poschodie:
3
Celková plocha:
64.63 m2
Plocha balkóna:
2.25 m2
Počet balkónov:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti